BijWereldzorg - Zorg met aandacht!

emma@bijwereldwijf.nl

Over mij

Over BijWereldzorg

Leer meer over mij
``Zorgen voor ouderen is liefdevol en vereist een speciaal persoon``

Mijn naam is Emma en ik ben 29 jaar. Ik woon samen met mijn man en zoontje Woody in Naaldwijk. Op mijn 16e ben ik begonnen als huishoudelijk medewerkster in de thuiszorg. Ondertussen werk ik met heel veel plezier en liefde als verpleegkundige.

Mijn streven is kwalitatieve, liefdevolle zorg op maat. Mijn omgeving omschrijft mij als een positief, energiek en zorgzaam persoon. In mijn takenpakket zal ik luisteren naar uw wensen en hier zo nodig een creatieve oplossing voor zoeken.

Hopelijk tot snel!

“Alles wat ik doe, doe ik met een passie voor zorg”

Alles wat ik doe, doe ik met een passie voor zorg. Ik ben jong begonnen in de ouderenzorg en werk nog altijd met veel plezier.

Mensen omschrijven mij als een prettig collega om mee samen te werken. Woorden die bij mij passen zijn zorg, passie, rustig en ondernemend.

“Be curious, not judgmental”

In alle jaren dat ik als Verpleegkundige werkzaam ben heb ik mezelf altijd willen ontwikkelen. Cursussen, lezingen, thuisstudies en meetings dragen bij aan de kwaliteit van mijn zorg.

Zo ben ik HBO-V (niveau 6) gediplomeerd en heb ik de opleidingen Excellerend Wijkverpleegkundige en Praktijkondersteuner afgerond.

Professionele zorg met aandacht voor client

Waarom Wereldzorg

1

Passie voor zorg

Ik sinds mijn 16e met veel plezier in de ouderenzorg. Mijn passie ligt in de zorg, want werken in de zorg doe je vanuit je hart!

2

ZZP/Projectbasis

De laatste jaren ben ik als ZZP’er op projectbasis beschikbaar in regio Westland en Haaglanden. Ik ben flexibel wat betreft werkuren en dagen.

3

Kwaliteit

Ik ben opgeleid als Verpleegkundige Niveau 5, Excellerend Wijkverpleegkundige en ben uiteraard BIG-geregistreerd.

Anderen over Emma

Referenties

We zien een actieve wijkverpleegkundige die zich als een professional presenteert. Door je grote inzet en open leerhouding ben je heel inspirerend geweest in de leergroep. Tussendoor nog moeder geworden van een prachtige zoon. Jij kunt het heel goed organiseren en plannen want je opdrachten, de lessen liepen gewoon door! Bevlogen en inspirerend, goed reflecterend op eigen handelen, vragen om feedback op eigen leerdoelen. Je bent van nature een leider! Veel succes met vervolgopleidingen in leiderschap.

Bep

Bep

Opleiding excellerend Wijkverpleegkundige

Emma werkt bij ons als Verpleegkundige en heeft ons geholpen ons bedrijf op te zetten. Wat een topper! Zet zich altijd en overal in en is altijd positief. Heeft hart voor de zorg!

Kim

Kim

Eigenaar KHVDZ

Mijn normen en waarden

BijWerelzorg in het kort

Werken in de zorg doe je omdat je je verbonden voelt met de zorg. Het helpen van cliënten en het verbeteren van de zorg op locatie is wat mij drijft. Ik wist al snel dat ik me wilde specialiseren in de ouderenzorg omdat zij onze hulp het hardste nodig hebben.

Communicatie

Cliënten een luisterend oor bieden is wat je onderscheid als Verpleegkundige.

Liefde

Zorg met liefde is net zo belangrijk als het hebben van de juiste opleiding en diploma’s.

Respect

Een balans tussen respect voor cliënt en opdrachtgever is van belang voor de juiste zorg op maat.

Kunde

Als Verpleegkundige draag je verantwoordelijkheid voor cliënten. Daar horen de juiste opleidingen en cursussen bij.

Certificaten en cursussen

Wat kan ik bieden